Swipe

Onderhoud & reparatie

Diensten

Grondig herstel met onze autoreparaties

Met goede reparaties bent u ervan verzekerd dat uw auto op de juiste manier hersteld is. Auto Remco is hét autobedrijf in de regio voor deskundige autoreparatie in Nunspeet en omstreken. Door onze passie voor het vak en zorgvuldige werkwijze, zorgen wij ten alle tijden voor een grondig herstel van uw wagen. Uiteraard kunt u tijdens het herstel gebruik maken van onze gratis leenauto of leenfiets

Complete reparatie en onderdelen

Onder autoreparatie kunt u van alles verstaan. Voor Auto Remco is echter geen klus te groot of te klein. Of het nu gaat om het vervangen van de distributieriem, remblokken of andere werkzaamheden, wij staan voor u klaar. We werken met zowel nieuwe als gebruikte onderdelen waardoor we tot een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding komen. Veel van de onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar, zodat u nooit lang hoeft te wachten voor u weer veilig de weg op kunt met uw eigen auto. Ook na een pechgeval of ongelukje!

Bovendien leveren en plaatsen wij diverse accessoires waar nodig. Heeft u trekhaak nodig of wilt u een flitsende set lichtmetalen velgen?  Misschien een andere radio? Wij adviseren u graag en leveren / monteren deze opties zorgvuldig voor u

Omdat wij tevens dé bandenspecialist in de regio zijn, kunt u ook voor nieuwe banden een beroep op ons doen. Vaak vrijwel direct leverbaar !!

Laagdrempelig en servicegericht

Dankzij onze toegankelijke werkwijze en dorpse karakter, zijn wij ongetwijfeld het autobedrijf waarnaar u op zoek bent. Bij ons heeft u geen last van lange wachttijden en kunt u na een autoreparatie altijd terugkomen. Wij doen nergens moeilijk over. Voor lage kosten en een snelle service bent u bij Auto Remco aan het juiste adres. Zo bent u veilig én voordelig af.

Het juiste onderhoud voor uw wagen!

Natuurlijk wilt u het beste voor uw auto, tegen de best mogelijke prijs. Daarom bent u bij autobedrijf Auto Remco aan het goede adres. Wij bieden u passende oplossingen en het beste auto-onderhoud in Nunspeet en omstreken. Het juiste onderhoud is immers onontbeerlijk voor uw auto. Reken daarom op onze snelle en deskundige service.

Onderhoud en onderdelen

Of het nu gaat om een kleine beurt, een grote beurt of losse onderhoudswerkzaamheden zoals het vervangen van een distributieriem: geen klus is te groot voor ons. Wij behandelen alles wat onderhoud nodig heeft, van koppakking tot banden en van remmen tot uitlaat. Door tijdig auto-onderhoud uit te laten voeren, voorkomt u grotere problemen en daarmee hogere kosten. Bovendien behoudt u de kwaliteit en verlengt u de levensduur van uw auto.

Indien wij tijdens de werkzaamheden aanlopen tegen defecten, kunnen we deze in overleg met u als dat nodig is vervangen. Zo leveren en plaatsen wij accessoires zoals een trekhaak, radio of lichtmetalen velgen. Ook als u gewoon een bepaald onderdeel wilt vervangen door iets anders (denk bijvoorbeeld aan betere koplampen), dat regelen we voor u. Bespreek gerust de mogelijkheden met ons door contact op te nemen. Uiteraard kunt u tijdens het herstel gebruik maken van onze gratis leenauto of leenfiets

De bandenspecialist

Auto Remco is dé specialist op het gebied van (winter)-banden. Omdat we de meeste banden uit voorraad leveren of, dankzij goede afspraken met leveranciers, binnen zeer korte tijd kunnen leveren kunt u meestal dezelfde dag weer rijden op uw nieuwe banden. Veiligheid staat tenslotte voorop !!

Ieder jaar hebben wij bijvoorbeeld weer vele verschillende sets winterwielen, zowel losse banden als complete sets op lichtmetalen of stalen velgen. Deze sets zijn gebruikt én nieuw verkrijgbaar. Vaak zelfs direct uit voorraad. Gebruikte zomerwielen zijn bij ons tevens mogelijk. Ook hiervan hebben we vele sets op voorraad. Kom gerust eens langs en laat u informeren.

Onze uitstekende service en onze scherpe prijzen is wat ons onderscheidt van de concurrenten. Wij steken ook boven de concurrentie uit op basis van onze toegankelijkheid. Bij ons kunt u meteen terecht zonder dat er sprake is van lange wachttijden. Na een onderhoudsbeurt kunt u altijd terugkomen. Wij hebben dat dorpse karakter: ons kent nu eenmaal ons. 

Expert in ruitschade

Het vervangen van uw voorruit kan ook bij Auto Remco uitgevoerd worden. Ook als de kosten hiervan door de verzekering vergoed worden. Wij werken voor vrijwel alle verzekeraars waardoor u er geen omkijken meer naar heeft en niets voor hoeft te schieten.

Bent u niet verzekerd voor ruitschade? Geen probleem! Ook dan kunt u bij Auto Remco terecht voor vervanging van uw ruit. Wij kunnen u een scherpe offerte maken en herstel kan vaak al zeer snel plaatsvinden. Ook voor vervangen van uw zijruiten en achterruit kunt u bij Auto Remco terecht

Vragen of een afspraak maken?

Direct uw auto laten repareren? Kom met óf zonder afspraak langs op onze werkplaats in Nunspeet. Heeft u eerst nog ergens vragen over? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel naar tel. 0341-769132 of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Onze medewerkers staan u graag te woord.


  • De feiten op een rij!

   • Direct geholpen
   • Met of zonder afspraak
   • Geen lange wachttijden
   • Professionele service
   • Snel en efficiënt
   • Deskundige medewerkers
   • Gratis APK bij een grote beurt
   • Dé expert in de regio Nunspeet