Swipe

Ruit- / Autoschade

Diensten

Professioneel herstel van uw schade

Heeft u een ongelukje gehad of op een andere manier schade aan uw auto opgelopen? Auto Remco herstelt al uw kleinschalige autoschade in Nunspeet, van krassen en deuken tot hele panelen en bumpers . Met onze kennis en ervaring, en bovendien liefde voor het vak, zorgen we ervoor dat uw auto er spoedig weer als nieuw uitziet.

Schadeherstel met zorg

Een ongeluk zit helaas maar al te vaak in een klein hoekje (soms letterlijk), maar autoschade komt natuurlijk altijd ongelegen. Daarom kunt u bij ons autobedrijf terecht voor een snel herstel nadat u een ongelukje heeft gehad. Wij behandelen alle soorten schade aan uw auto, ook als u een deuk in uw auto heeft of als er een vervelende kras op uw auto is ontstaan. Ook bij lakschade of bij kleine deukjes zoals hagelschade of een klein deukje in uw deur van bijvoorbeeld een winkelwagentje kunt u deze bij ons laten herstellen

Ruitschade

Wij herstellen sterretjes in uw ruit en plaatsen desnoods een nieuwe ruit.  Wij werken voor vrijwel alle verzekeringen zodat een ruitschade u in veel gevallen niks kost.

Bent u niet verzekerd voor ruitschade? Geen probleem! Ook dan kunt u bij Auto Remco terecht voor reparatie van een sterretje of vervanging van uw ruit. Wij kunnen u een scherpe offerte maken en herstel kan vaak al zeer snel plaatsvinden. Ook voor vervangen van uw zijruiten en achterruit kunt u bij Auto Remco terecht

Al van kinds af aan zijn wij allemaal in de ban van auto’s en in 2014 hebben we dan ook Auto Remco geopend. Wij dragen dus evenveel zorg voor uw wagen als u zelf doet. Bij ons kunt u derhalve terecht voor een snel herstel van schade bij aanrijdingen of autopech. U hoeft alleen maar langs te komen en wij helpen u met de verzekering en garantie zodat u snel verlost bent van alle zorgen.  Uiteraard kunt u tijdens het herstel gebruik maken van onze gratis leenauto of leenfiets.

Altijd passende oplossingen

Samen met u zoeken naar de voor u beste oplossing. Zo is bijvoorbeeld herstel met gebruikte delen een kosten-efficiente optie!!   Dankzij samenwerkingsverbanden met professionals in de regio zorgen wij ervoor dat u de best passende oplossing voor uw probleem krijgt.

Onze werkwijze is snel en persoonlijk: u kunt altijd bij ons terugkomen indien er iets niet naar wens is. In onze garage bent u van harte welkom met óf zonder afspraak. Aarzel dus niet en breng uw auto langs bij Auto Remco in Nunspeet!

Vragen of een afspraak maken?

Wilt u een vraag stellen over de autoschade die wij kunnen herstellen of direct een afspraak inplannen? Contacteer ons via tel. 0341-769132 of door middel van het online contactformulier. Iedere dag staan we paraat voor uw vragen.


  • De feiten op een rij!

   • Direct geholpen
   • Met of zonder afspraak
   • Geen lange wachttijden
   • Professionele service
   • Snel en kostenefficiënt
   • Deskundige medewerkers
   • Samenwerking met vrijwel alle verzekeraars
   • Dé expert in de regio Nunspeet